vrijdag 11 december 2015

Weer één af.


Gelukkig, weer een top af. Er moet nog van alles aan gebeuren voordat het een echte quilt is maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben hier alweer blij mee. 
De kleuren zijn op de foto niet helemaal wat ze zouden moeten zijn maar ik krijg het niet beter.

Ik ben ieder jaar bezig met een kerstquilt, dezelfde dus, maar ik ben altijd te laat hi, hi. Ik ga er nou toch weer mee  aan de slag. Kijken hoe ver ik kom in deze drukke tijd. Gek dat ik er nooit eerder aan begin maar dan ben ik nog niet in de stemming blijkbaar.

 Ik heb vandaag de kerstboom opgezet. Morgen hier en daar nog wat versieren, kleedjes strijken en nog meer kaarsen en dan is dat ook weer klaar .Heerlijk die kerstsfeer. 



Tot de volgende keer.
Riet

6 opmerkingen:

 1. PRACHTIG lieve Rietje, heerlijk dat er weer
  eentje alvast zover af is. Je hebt er weer
  mooie stoffen voor gebruikt, super!!!

  En een Kerstquilt, lijkt me heel speciaal,
  kan me wel voorstellen dat je er voor in de
  stemming moet zijn. Maar wie weet????? gaat
  het dit jaar lukken.

  Wij hadden dezelfde gedachten vandaag, ook ik
  heb de kerstboom vandaag opgezet, heerlijk wee
  al die lichtjes en warmte.

  Succes met alle werkjes die je in gedachten hebt........

  Geniet van een heerlijk weekend,

  Veel liefs,
  Josephine
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Riet, zo grappig dat je al een tijd aan een Kerst-quilt werkt. De quilt op de foto vind ik prachtig. Die kleuren spreken me zo aan weet je. Leuk om te zien hoe je de bloemen hebt verwerkt en het geeft me een goed idee van wat je daar dan eigenlijk mee kunt doen. Zie soms van die prachtige stoffen maar ik denk dan: wat moet ik met die grote bloemen doen? Nu heb ik inspiratie!

  Je bent al lekker in de Kerst-sfeer lees ik! Geniet er maar lekker van!

  Fijn weekend verder en lieve groet van Pink.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke quilt! En die rozenrand eromheen is echt supermooi! altijd heerlijk als er een weer een top af is. Fijne feestdagen Riet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is prachtig geworden!..en wat een mooie randstof..
  Ik ken dat hoor, ik heb ook nog een winterquilt die ik ooit nog eens af wil maken, ben nu halverwege met het doorquilten, dus we komen er wel, maar je moet er inderdaad voor in de stemming zijn, en daarbij zijn er weer zoveel andere dingen die leuk zijn.
  Wij hebben niet echt ruimte voor een boom, maar ben vandaag bezig geweest met een stoffen kerstboompje, in vouwtechniek, misschien heb je er wel eens een voorbij zien komen?

  Groetjes
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, die stof van de rand! Wat is dat mooi! Al met al een mooie sampler geworden Rietje! En nog lekker gefinished in het oude jaar. Inmiddels heb je misschien de kerstspullen alweer opgeruimd. Het was ook schandalig lang geleden dat ik je blog aandeed, maar het was hier ook druk met steeds de kleinkinderen in huis. Tussendoor ook nog ziek geweest, en dan ben je zo weken verder. Vanaf nu hoop ik weer regelmatig op bezoek te kunnen komen, en zelf ook weer wat geregelder schrijven. Hartelijke groet van Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie quilt Riet, ik ben benieuwd hoever je met je kerstquilt bent.
  De beste wensen voor 2016.

  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen