zaterdag 16 april 2016

Kaffe Fassett

Toch nog even wat laten zien al is het nog niet  helemaal af. Ik moet n.l. a.s. Dinsdag naar het ziekenhuis voor een knieoperatie en het plan was om twee quilts af te hebben,  Maar..... de kat van onze jongste zoon werd ziek en  kwam  twee weken bij ons logeren . Wij kunnen dan beter op haar letten en de medicijnen geven. Maar een kat wil altijd het liefst boven op het werk zitten waar je mee bezig bent dus van werken kwam niks terecht. hihi. Plannen maken werkt bij mij meestal niet.

Maar goed ,vanmorgen heb ik toch maar foto's gemaakt. Ik heb deze top, Japanse tuin,  helemaal met de hand gemaakt met stoffen van Kaffe Fassett  die boven aan mijn lijst staat van favoriete ontwerpers.Heel kleurrijk en zo mooi. Een hele jelly roll heb ik er voor gebruikt.Allemaal andere lapjes en kleurtjes dus.
 De buitenste rand aan de rechterkant zit er nog niet aan vast en natuurlijk is er nog niks gestreken.Ik heb het maar even op de grond gelegd zodat ik een beter overzicht kreeg om een foto te maken.
Toch weer heel anders dan de "rustige"quilt van de vorige post hè.

 Als ik nog even tijd heb vandaag of morgen ga ik nog wel even verder met de laatste rij en als ik weer beter ben ga ik hem laten doorquilten (denk ik).

Ik moet een dag of vijf in het ziekenhuis blijven en daarna ga ik weer aan de slag.
Tot de volgende keer.
Riet.

6 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke prachtige en kleurrijke top is het geworden Riet! Fijn dat deze af is voor je operatie! Heel veel sterkte gewenst de komende tijd! 👍🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He get een dag of vijf het ziekenhuis in Ik hoop dat je een lekker quiltboek meeneemt. Niets werkt zo helend als mooie quiltfoto's. Beterscahp alvast. Dikek zoen, Juud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Riet ik word echt helemaal vrolijk van deze quilt en net als jij houd ik erg van deze stoffen! Geweldig dat je hem helemaal met de hand hebt gemaakt! Ben benieuwd naar het eindresultaat! Hij is nu al zo mooi!
  Ik had je al sterkte gewenst maar dat kun je natuurlijk nooit te vaak doen dus: sterkte de komende week!

  Liefs van Pink!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn het toch prachtige stoffen lieve Rietje,
  kan me voorstellen dat deze ontwerper een favoriet is.

  Wat heb je er een JUWEEL van gemaakt, en alles met de
  hand zo knap vind ik dat.

  Wil je heel veel sterkte wensen met de operatie,
  en hoop dat het herstel voorspoedig zal verlopen.
  Hou je taai lief meissie, ik denk aan je.....

  Veel liefssssssssssssssssssss
  Josephine
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely. I'm a fan of Kaffe Fassett.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Those Fassett fabrics are beautiful and I love your blocks. Good luck with the healing and happy stitching.

  BeantwoordenVerwijderen