zondag 11 september 2016

Weer terug.

Daar ben ik dan weer. Het heeft even geduurd maar het was dan ook een drukke tijd. We hebben een cruise gemaakt naar Noorwegen, zo'n prachtig land. Ik had pech want ik gleed uit op een natte mat op de loopplank en viel op mijn stuitje. Niet leuk en ik heb er behoorlijk last van gehad.

Na een poosje niks doen kreeg ik ineens weer de quiltkriebels en ben ik begonnen aan een nieuwe quilt. Het patroon , in een  oud Amerikaans tijdschrift, had ik al tijden klaarliggen met stof en al en daar moest ik toch maar eens mee beginnen. Niet dat ik niks anders te doen had, maar ja, iets nieuws is toch weer leuk. Ik vind hem zelf erg leuk worden en daarom schiet hij ook lekker op.

Ik heb een paar foto's om even te laten zien maar er moeten nog meer randen omheen dus het duurt nog wel even voordat hij klaar is.


op de onderste foto staat de bovenrand er beter op en ik ben nu bezig met de sterren voor de onderkant. De kleuren van de foto's komen niet goed uit helaas. Ze zijn in het echt veel helderder Ik had hem op de bank gelegd want daar had ik de meeste plaats. Hij wordt voor mijn doen behoorlijk groot want hij is nou al 1.50 meter in het vierkant.

Ik ga gauw nog een paar sterretjes maken.
To de volgende keer.
Riet

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuk project weer! Mooi in die sprankelende kleuren!
  Hartelijke groet van Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Riet! Hij is echt prachtig!!! De kleuren vind ik ook zo mooi! Ben benieuwd hoe groot je deze gaat maken! Fijn dat je er weer bent!
  Liefs van Pink

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Rietje,

  Heerlijk dat je er weer bent, hoop dat het
  inmiddels al weer een stuk beter met je gaat
  want na zo'n val kan het vaak lang duren voordat
  je weer helemaal de oude bent.

  Je bent in ieder geval weer heerlijk aan het quilten,
  wat wordt hij PRACHTIG, alle stofjes die je gebruikt zijn
  zo mooi in harmonie met elkaar en heel sprankelend.

  Succes met de vorderingen van alle sterren die nog
  voltooid moeten worden.

  Veel liefs,
  Josephine
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Riet,

  leuk je weer te zien in blogland..
  ik vind je quilt supermooi worden

  liefs
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een nare val Riet die je hebt gemaakt en zo pijnlijk! Hopelijk was het al wat aan het eind van jullie reis zodat je daarvan wel hebt kunnen genieten.
  Een hele mooie top die je aan het maken bent, ook je kleurgebruik vind ik prachtig! Sterkte met je verder herstel, hopelijk kun je al weer een beetje normaal zitten!

  BeantwoordenVerwijderen